Rólunk

A Köszönőfalva a Célirányos Kezdeményezés társadalmi célú programja. Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy a dicséret, a hála és a viszonzott kedvesség a mindennapjainknak ugyanúgy része kéne legyen, mint a kritika, amit sűrűn gyakorlunk. Hiszen mindenki életében történnek olyan események, amikre szívesen gondol, mégsem jellemző, hogy erre felhívjuk a másik figyelmét. Hívjuk fel, köszönjük meg, ha valaki jót tett velünk, értünk! Erre, a kulturált köszönetnyilvánításra teremt lehetőséget a Köszönőfalva.

Felhasználási feltételek

A Köszönőfalva weboldalon tilos a trágár kifejezések használata, az obszcén, bántó tartalom. Tilos a hátrányosan megkülönböztető tartalom bármilyen okból, így különösen bárki neme, vallása, nemzeti, etnikai hovatartozása, politikai vagy más véleménye, nemzetiségi, etnikai vagy társadalmi származása, vagyoni és jövedelmi helyzete, kora, cselekvőképességének hiánya vagy korlátozottsága, születési vagy egyéb helyzete miatt. Tilos az öncélú reklám, hirdetés, tilos a cetliken webhelyek címét, email címet feltüntetni.

Az ilyen jellegű tartalmat moderátorunk előzetes figyelmeztetés nélkül törli, annak helyreállítására, átfogalmazására nincs mód. Általánosságban elmondható, hogy a weboldal a pozitív érzelmek gyűjtőhelye és előidézője kíván lenni, így az ilyen típusú köszönetnyilvánításokat várjuk.

Köszi!

Ha a Köszönőfalvával, a működéssel kapcsolatban kérdésetek lenne, hibát tapasztaltok, vagy szeretnétek felvenni velünk a kapcsolatot, írjatok a koszonofalva@celiranyos.hu címre.

Az oldal használatáról bővebben itt olvashatsz.